Meniu
Cos de cumparaturi

Vitoral Nocturn Spray 25 ml

Vitoral Nocturn Spray 25 ml
-10 % Stoc epuizat

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Vitoral Nocturn Spray 25 ml
35,32 Lei
39,24 Lei
Fără TVA: 32,40 Lei
Produs actualizat la data:
2022-04-08 12:46:08

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0770 798 138

Emal: office@fortevita.ro

Vitoral Nocturn Spray 25 mlSupliment alimentar cu combinația de melatonină siextracte naturale din plante.

Vitoral Nocturn este un supliment alimentar, sub formă de spay oral cu gust plăcut de coacăz negru si xilitol, destinat consumului oral.

Melatonina este un hormon produs la nivelul creierului, de către glanda pineală cu rol în reglarea ritmului circadian. Când este întuneric este secretată mai multă melatonină, iar când suntem expuși la lumină, melatonina va fi eliberată în cantități semnificativ mai mici. În general creierul începe să producă melatonină înainte de ora de culcare cu care este obișnuit, pregătind astfel corpul pentru somn. Nivelul de melatonină rămâne ridicat pe durata nopții și începe să scadă pe măsură ce apare lumina dimineții. Nivelul de melatonină scade odată cu vârsta.

Floarea pasiunii contribuie la inducerea calmului și a somnului, este utilă persoanelor care se simt obosite și ajută la inducerea relaxării.

Roinița induce relaxarea și ajută la obținerea/menținerea unui somn sănătos.

Ingrediente active pentru 1 puf (0,2ml): - 1 mg melatonină; 11,5 mg extract de Floarea pasiunii și 10 mg extract de Roiniță.Ingrediente: apă; agenți de întărire: xilitol, gumă xantan; extract din frunze de Floarea pasiunii (Passiflora incarnata), cu 3,5% vitexina; extract din frunze de Roiniță (Melissa officinalis), cu 2% acid rozmarinic; potențiator de aromă: coacăze negre (propilenglicol); melatonină; conservant: sorbat de potasiu.

Mod de utilizare Vitoral Nocturn Spray 25 mlSe recomandă a se consuma 1 puf pe zi, seara, cu 30 de minute înainte de ora de culcare. Se aplică direct în cavitatea bucală. În acest caz conținutul poate dura 125 zile. În cazul tulburărilor de somn cauzate de schimbarea fusului orar, se recomandă utilizarea a 2 pufuri pe zi, seara, cu 30 de minute înainte de ora de culcare în prima zi de călătorie și în următoarele câteva zile după sosirea la destinație.

Atentionari:

Nu utilizați Vitoral Nocturn dacă sunteți alergic la oricare dintre componentele acestui supliment alimentar. A nu se utiliza în timpul activității conducătorilor auto sau a persoanelor care folosesc utilaje. A nu se utiliza în asociere cu băuturi alcoolice.

A nu se lăsa la vederea și la îndemâna copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Condiții de păstrare: A se păstra la temperaturi sub 25ºC, la loc uscat și întunecos, ferit de lumină.A se utiliza în termen de 6 luni de la deschidere. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi cutie. Suplimentele alimentare nu trebuie aruncate pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebați farmacistul cum să eliminați suplimentele alimentare care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

Prezentare:

25 ml

Specificatii
Categorie Suplimente
Impachetare intregi NECUNOSCUTA

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Vitoral Nocturn Spray 25 ml

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.