Meniu
Cos de cumparaturi

Termeni si conditii

I. Despre Noi

Serviciul https://fortevita.ro este oferit de Forte Vita Farm S.R.L. cu sediul in B-dul Republicii, 38, Pitești inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J03/923/1997, avand cod unic deinregistrare RO10082199, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

 • Prin posta la adresa de corespondenta: B-dul Republicii, 38, -, Pitești.
 • Prin e-mail la urmatoarele adrese: comenzi@fortevita.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare acomenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.; sau comenzi@fortevita.ro - pentru initiere colaborari si parteneriate.
 • Prin telefon la numarul: 0770 798 138

II. Despre ForteVita.ro

ForteVita.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul ForteVita.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele ForteVita.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale ForteVita.ro fara a detine opermisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilorcatre pagina de index a ForteVita.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul ForteVita.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila,din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul ForteVita.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare inpaginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului ForteVita.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator peSite). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a ForteVita.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile ForteVita.ro.

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

ForteVita.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de ForteVita.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele ForteVita.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.

ForteVita.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de amodifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea deproduse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al ForteVita.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. cautilizator al serviciului ForteVita.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele ForteVita.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de ForteVita.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe ForteVita.roeste necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

 • identificarea si alegerea produselor
 • inregistrarea dvs. ca utilizator al ForteVita.ro
 • efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transferbancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costulfinal va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si,daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.
 • livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, decertificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzareasigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificatedaca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe ForteVita.ro, suntetide acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ulisi deruleaza operatiunile.

VII. Cum cumpar

Pentru a plasa o comanda in site-ul ForteVita.ro se urmeaza pasii:

 • se acceseaza paginile site-ului ForteVita.ro
 • utilizatorul trebuie sa fie de acord cu politica site-ului pentru a continua navigarea in site
 • se adauga unul sau mai multe produse in cos in cantitatea dorita
 • se creeaza un cont sau se utilizeaza unul deja existent pentru a finaliza comanda
 • comanda se considera finalizata daca aceasta este validata de un operator uman

Atentie! La comenzile online, valoarea minima a unei comenzi este de 50 lei.

VII.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselorafisate pe ForteVita.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale decumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau potfi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industrieiprodusului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezintecele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru oanumita perioada.

VII.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarelemetode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, subforma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

Pentru produsele din categoria OTC livrare se va efectua doar nominal.

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul ForteVita.ro printransfer bancar/ordin de plata?

Puteti cumpara produse prin ForteVita.ro urmand 2 pasi:

 1. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Adauga in Cos".
 2. Introduceti/confirmati datele dvs. personale - Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta acomenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si saindicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produselecomandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa defacturare de la sfarsitul formularului. Daca adresa de livrare sau adresa de facturare sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe carele aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul comenzii primita prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa comenzi[at]fortevita..ro, in maximum 24 de ore.

VIII. Garantie si service postvanzare

Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul deservice. Toate produsele comercializate au ogarantie de 2 ani ce poate fi prelungita prin pachetele de garantie extinsa cese pot cumpara pe acest site.

IX. Descrierea si returnarea produselor

ForteVita.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, ForteVita.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curentesau fara erori. Daca un produs oferit de ForteVita.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitatecu legislatia romana in vigoare.

Formularul de retur disponibil la adresa https://fortevita.ro/formular-retur se completeaza pentru fiecare produs returnat.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta lacumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoareleobligatii:

 • de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
 • de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

 • certificate de garantie extinsa;

X. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privirela protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici,comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motiveetnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam.

In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. ForteVita.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut.

Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe ForteVita.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc decomunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe ForteVita.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale ForteVita.ro.

ForteVita.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. ForteVita.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. ForteVita.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XI. Forta Majora

ForteVita.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre ForteVita.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa ForteVita.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la ForteVita.ro, lipsa functionarii conexiunii lainternet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele ForteVita.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XII. Publicitatea

ForteVita.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea ForteVita.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejareaproprietatii intelectuale

ForteVita.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: vanzari[at]fortevita.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XIV. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul ForteVita.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si conditiile ForteVita.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul ForteVita.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Pitesti.

XV. Prezentarea ofertei

ForteVita.ro isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul ForteVita.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul ForteVita.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul ForteVita.ro au caracter informativ si pot exista diferente intreacestea si produs.


Pagina actualizata la data:
2022-07-20 12:16:30