Meniu
Cos de cumparaturi

Rowatinex x 30 capsule moi gastrorezistente

Rowatinex  x 30 capsule moi gastrorezistente
Fara reteta

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Rowatinex x 30 capsule moi gastrorezistente
15,69 Lei
Fără TVA: 14,40 Lei
Produs actualizat la data:
2024-07-18 18:00:34

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0770 798 138

Email: office@fortevita.ro

Data expirarii:
2026-11-30

- Transport gratuit pentru comenzi ce depasesc 249 lei.

- Peste 90% din comenzile noastre sunt predate curierului in 24 ore pentru a fi livrate in toata tara.

- Rezervarile in farmacie NU implica acelasi pret ca in site.

- Nu percepem taxe suplimentare pe Km si Kg.

- Imaginile prezentate pot suferi modificari de la producatori, produsele livrate pot avea mici diferente fata de produsele actualizate.

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacii putand varia! Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati formularul conform legii si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Rowatinex x 30 capsule moi gastrorezistenteCompozitie:

O capsula moale gastrorezistenta contine alfa-pinen 24,8 mg, beta-pinen 6,2 mg, camfen 15 mg, cineol 3 mg, fencona 4 mg, borneol 10 mg, anetol 4 mg si excipienti: continutul capsulei - ulei de masline, capsula - gelatina, glicerol 85%, etil-hidroxibenzoat de sodiu, propil-hidroxibenzoat de sodiu, (E217), Sunset yellow FCF (E110), galben de chinolina (E104).

Grupa farmacoterapeutica: alte produse urologice, antispastice urinare.

Indicatii terapeutice Profilaxia si tratamentul litiazei urinare. Adjuvant in tratamentul infectiilor urinare usoare-moderate si nefropatiilor.

Contraindicatii Colica renala severa, anurie, infectii grave ale tractului urinar, litiaza urinara care necesita tratament chirurgical.

Precautii Deoarece capsulele contin Sunset yellow FCF (E110) pot sa apara reactii alergice.

Datorita continutului in esteri de p-hidroxibenzoat ai capsulei, Rowatinex capsule poate provoca reactii alergice (chiar intarziate).

Interactiuni Trebuie avute in vedere precautii la pacientii tratati cu anticoagulante sau alte medicamente metabolizate la nivel hepatic care au un indice terapeutic mic.

Atentionari speciale La pacientii cu colica renala se recomanda supravegherea medicala a tratamentului.

Sarcina si alaptarea Desi nu s-au raportat efecte teratogene, Rowatinex nu trebuie administrat in primul trimestru de sarcina. Deoarece nu sunt disponibile informatii suficiente, Rowatinex nu trebuie administrat femeilor care alapteaza.

Capacitatea de conduce vehicule sau de a folosi utilaje Rowatinex nu influenteaza capacitatea de conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Doze si mod de administrare Rowatinex x 30 capsule moi gastrorezistenteAdulti

Doza uzuala este de o capsula Rowatinex de 3-4 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de mese sau conform recomandarii medicului.

Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani Doza uzuala este de o capsula Rowatinex de 1-2 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de mese sau conform recomandarii medicului.

Reactii adverse Ocazional, au fost raportate tulburari gastrice usoare si tranzitorii. Rar, au fost semnalate varsaturi. S-au raportat doua cazuri usoare de intoleranta medicamentoasa.

Pot sa apara reactii alergice, chiar intarziate (vezi pct. Precautii). 

Supradozaj In caz de supradozaj pot sa apara iritatie gastrica cu greata, varsaturi si diaree.

Daca medicamentul a fost inghitit de putin timp, se va efectua lavaj gastric. Pacientul trebuie supravegheat cu atentie si, daca este necesar, se va institui tratament simptomatic. Trebuie monitorizate functiile cardiaca, respiratorie, renala si hepatica. 

Studiile toxicologice la animale au evidentiat faptul ca dozele mari de uleiuri esentiale pot provoca deprimarea sistemului nervos central cu stare de stupoare si insuficienta respiratorie sau stimularea sistemului nervos central pana la stare de excitatie si convulsii. 

Specificatii
CategorieOtc
COD CASW02012001
Impachetare fractiiCAPS. MOI GASTROREZ.
Impachetare intregiNECUNOSCUTA

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Recenzia clienților despre produsul
Rowatinex x 30 capsule moi gastrorezistente

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.