Meniu
Cos de cumparaturi

Quixx Baby pic nas 10 ml

Quixx Baby pic nas 10 ml
-10 %

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Quixx Baby pic nas 10 ml
24,30 Lei
27,00 Lei
Fără TVA: 20,42 Lei
Produs actualizat la data:
2022-05-21 11:30:30

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0770 798 138

Emal: office@fortevita.ro

Produs dedicat pentru îngrijirea şi igiena nazală a copiilor încă din prima zi de viaţă

.

Copiii sunt deosebit de vulnerabili în cazul în care au nările blocate întrucât nu pot elimina singuri mucusul. Le este greu să respire şi întâmpină dificultăţi când mănâncă, beau sau dorm. Din cauza sistemului lor imunitar încă imatur copiii mici sunt, de asemenea, mai predispuşi la complicaţii, cum ar fi infecţii ale urechii sau sinuzite, care se pot dezvolta în asociere cu un nas înfundat. 

Quixx baby este o soluţie izotonică de apă oceanică, prezentată într-un flacon adecvat pentru a elibera picăturile sterile, fără conservanţi.   Conţine apă oceanică 100 % naturală, din Oceanul Atlantic, cu numeroase minerale şi oligoelemente valoroase care contribuie la restabilirea funcţiei normale a mucoasei nazale. 

Având o concentraţie salină redusă, adaptată la nivelul natural al organismului (izotonică), Quixx baby este foarte blând cu nasul bebeluşilor. 

Quixx baby înmoaie mucusul acumulat, uşurează eliminarea acestuia şi hidratează mucoasa nazală. Acest fapt contribuie la recuperare şi îl ajută să respire din nou liber. 

Picurătorul steril cu filtru antibacterian asigură o utilizare uşoară şi igienică, fiind ideal adaptat pentru utilizare zilnică în nasul sensibil al bebeluşilor. 

Ce este şi ce conţine Quixx baby:Quixx baby este o soluţie nazală naturală, izotonică care conţine apă din Oceanul Atlantic, cu minerale şi oligoelemente valoroase.

Concentraţia de sare din Quixx baby este adaptată la nivelurile naturale ale organismului şi, din acest motiv, este delicat pentru nasul bebeluşului dumneavoastră. 

Fiecare 100 ml Quixx baby conţine 28,6 ml apă din Oceanul Atlantic şi 71,4 ml apă purificată.Mod de utilizare:Quixx baby poate fi utilizat din prima zi de viaţă la nou-născuţi, sugari, copii şi adulţi, inclusiv la femei gravide sau care alăptează.

Specificatii
Categorie Dispozitive Medicale
Impachetare intregi NECUNOSCUTA

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Quixx Baby pic nas 10 ml

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.