Meniu
Cos de cumparaturi

Politica de retur

ForteVita.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, ForteVita.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori.


Daca un produs oferit de ForteVita.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Formularul de retur disponibil la adresa https://fortevita.ro/formular-retur se completeaza pentru fiecare produs returnat.


Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoareleobligatii:

  • de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
  • de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.


Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

  • certificate de garantie extinsa


Nu se pot returna produsele care:

  • sunt deteriorate
  • produsele de tip OTC
  • produsele pentru hrana bebelusi, lapte, piureuri, etc.
Pagina actualizata la data:
2022-07-20 11:50:02