Meniu
Cos de cumparaturi

Politica de livrare

Termenul de livrare al produselor cumpărate de la societatea noastră este de 48 ore de la plasarea unei comenzi pana in ora 15:00 intr-o zi lucratoare. Comenzile plasate in site dupa ora 15:00 intr-o zi lucratoare sau vinerea si in zilele nelucratoare vor fi predate curierului in prima zi lucratoare.


Transportul se realizeaza prin curierul Cargus. Costul de livrare este de 17.50 lei oriunde in tara si 0 lei pentru comenzi care depasesc valoarea 199 lei. Pentru comenzile cu ridicare de la sediul farmaciei din B-dul Republicii, 38, Pitești, Arges nu se percep costuri de transport.

Pentru situatii speciale sau alte intarzieri se va notifica fiecare client. In zilele de weekend livrarile se efectueaza DOAR sambata in localitatile de resedinta.


Informatii despre aria de acoperire si programul livarilor sunt disponibile la adresa https://www.cargus.ro

AWb-urile se pot urmari  accesand adresa URL urmatoare https://www.cargus.ro/find-shipment-romanian


Termenul de livrare poate fi depasit in anumite cazuri precum perioade de promotii (Black Friday, Reduceri de Craciun, Campaniile de Paste etc.) sau perioade in care drumurile sunt impracticabile (inundatii, caderi masive de zapada etc.) sau in cazul situatiilor de forta majora (pandemie, razboi, etc.).


Pagina actualizata la data:
2022-10-21 13:36:21