Meniu
Cos de cumparaturi

Politica de livrare

SC FORTE VITA FARM SRL
PITESTI B-DUL REPUBLICII NR 38 JUD ARGES
RO10082199
J03/923/1997


Termenul de livrare al produselor cumpărate de la societatea noastră este de 72 ore de la plasarea unei comenzi pana in ora 15:00 intr-o zi lucratoare. Comenzile plasate in site dupa ora 15:00 intr-o zi lucratoare sau vinerea si in zilele nelucratoare vor fi predate curierului in prima zi lucratoare.

Aveti posibilitatea sa alegeti una dintre cele doua firme de curierat partenere: Cargus si Sameday.


Produse cu regim special:

  • Produsele ce au în descriere/poză mențiunea: OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
  • Produsele ce au in descriere mentiunea: Se eliberează DOAR DIN FARMACIE, în baza rețetei emise de medic, nu se pot adauga într-o comandă cu livrare la domiciliu, sau cu ridicare și nu se pot rezerva. Conform legislației în vigoare, se eliberează doar din farmacie, pe baza de rețetă în original!

Costul standard al transportului in cazul livrarii prin curierat este:

Pentru comenzi ce depasesc valoarea de 199 lei costul de livrare este zero

Termenul de livrare este de aproximativ 24-72 ore din momentul confirmarii comenzii.


Observatii: Termenul de livrare poate fi depasit in anumite cazuri precum perioade de promotii (Black Friday, Reduceri de Craciun, Campaniile de Paste etc.) sau perioade in care drumurile sunt impracticabile (inundatii, etc.) sau in cazul situatiilor de forta majora (pandemie, razboi, etc.).

Pagina actualizata la data:
2024-05-28 15:57:34