Meniu
Cos de cumparaturi

Pachet Profecund Ino, 30+30 Plicuri, Hyllan

Pachet Profecund Ino, 30+30 Plicuri, Hyllan
-10 %

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Pachet Profecund Ino, 30+30 Plicuri, Hyllan
Aceasta oferta expira in:
Zi
Ora
Min
Sec
225,00 Lei
250,00 Lei
Fără TVA: 206,42 Lei
Produs actualizat la data:
2023-10-04 16:30:40

Pachet Profecund INO, 30 + 30 plicuri, Hyllan

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0770 798 138

Email: office@fortevita.ro

Pachet Profecund Ino, 30+30 Plicuri, Hyllan

Profecund INO este un supliment alimentar ce are la bază extracte naturale standardizate, mio-inozitol și vitamine din grupul B, pentru a reduce simptomatologia neplăcută din sindromul de ovar polichistic (SOP): probleme de fertilitate cauzate de ciclu menstrual și ovulație neregulate, sindrom premenstrual accentuat, hirsutism (creștere exagerată a părului în special în zona fetei, spatelui sau pieptului).

Indicații:

- femei care se confruntă cu simptomatologia neplăcută din SOP.

Ingrediente active (per doza zilnică):
Vitex agnus castus 40 mg, QuatrefolicTM 755 mcg (400 mcg folat, 100% VNR*) și Mio-inozitol 4000 mg. Produsul conține Vitamina B2 (2.8 mg, 200% VNR*), Ștevia rebaudiană și fuctoză (îndulcitori) și aroma de lămâie.

Mio-inozitolul este o pseudovitamină formată din 9 molecule cu structura similară (izomeri), găsit în special în cereale și citrice. Cu o structură similară glucozei, inozitolul este implicat în transmiterea semnalului celular, contribuind astfel la creșterea sensibilității la insulina și la îmbunătățirea activității receptorilor la insulina. În cazul femeilor cu sindrom de ovar polichistic, mio-inozitolul ajută la scăderea nivelului de testosteron și restabilirea ciclicității menstruale normale.
Vitex acționează asupra hipotalamusului și a glandei pituitare (hipofizei), care mai departe vor acționa asupra ovarelor pentru eliberarea de estrogen și progesteron, pregătind organismul pentru ovulație. Vitex este extrem de eficient în susținerea unor niveluri adecvate de progesteron pe parcursul fazei post-ovulatorii, niveluri necesare instalării sarcinii.
QuatrefolicTM este forma de folat activ cu biodisponibilitate îmbunătățită și absorbție completă la nivelul celulelor intestinale, care favorizează procesul de diviziune celulară și previne defectele de tub neural în cazul fătului.
Vitamina B2 (numită și riboflavină) acționează ca un antioxidant, care controlează prezența radicalilor liberi cu acțiune dăunătoare, din interiorul corpului uman. Riboflavină este necesară pentru producerea unui antioxidant numit glutation, care acționează ca un 'distrugător' al radicalilor liberi și care, în același timp, detoxifică ficatul.

Mod de administrare:
2 plicuri pe zi. Curele recomandate pentru obținerea unui rezultat stabil în timp sunt de minim 3 luni de zile.

Prezentare:

30 + 30 plicuri x 3g


Specificatii
CategorieSuplimente
Impachetare intregiNECUNOSCUTA

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Recenzia clienților despre produsul
Pachet Profecund Ino, 30+30 Plicuri, Hyllan

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.