Meniu
Cos de cumparaturi

Nurofen Immedia Ultra 400 mg, 12 Drajeuri Reckitt Benckiser

Nurofen Immedia Ultra 400 mg,  12 Drajeuri Reckitt Benckiser
Fara reteta

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Nurofen Immedia Ultra 400 mg, 12 Drajeuri Reckitt Benckiser
18,28 Lei
Fără TVA: 16,77 Lei
Produs actualizat la data:
2023-09-21 14:00:32

Ibuprofen sodic dihidratDoresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0770 798 138

Email: office@fortevita.ro

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacii putand varia! Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati formularul conform legii si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Nurofen Immedia Ultra 400 mg x 12 DrajeuriNurofen Immedia Ultra 400 mg drajeuri conţine ibuprofen sub formă ibuprofen sodic dihidrat, care se absoarbe semnificativ mai rapid în circulaţia sanguină, astfel încât ajunge mai rapid la sursa de durere.
Prin urmare, un studiu clinic cu Nurofen Immedia Ultra 400 mgdrajeuri a demonstrat un debut mai rapid al acţiunii comparativ cu comprimatele standard ibuprofen. Instalarea efectului ca urmare a administrarii dozei de 400 mga avut loc în 15 minute. De aceea, medicamentul furnizează o ameliorare foarte rapidă a durerii.
Nurofen Immedia Ultra 400 mgdrajeuri este conceput pentru calmarea simptomatică a durerilor uşoare până la moderate, cum sunt cefalee, dureri de spate, dureri menstruale, dureri de dinţi, nevralgii, dureri reumatice şi musculare, durerea în formele uşoare de artrită, migrena, precum şi a febrei şi durerii asociate cu răceala comună.
De asemenea, Nurofen Immedia Ultra 400 mg drajeuri scade inflamaţia şi prezintă efecte antipiretice în stările febrile.
Medicamentul poate fi utilizat de către adulţii şi adolescenţi cu vârsta de cel puţin 12 ani. 

Compozitie:
- Substanţa activă este ibuprofen. Fiecare drajeu conţine ibuprofen 400 mg (sub formă de ibuprofen
sodic dihidrat 512 mg).
- Celelalte componente sunt: nucleu - croscarmeloză sodică, xilitol, celuloză microcristalină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru strat de drajefiere - carmeloză sodică, talc, Acacia Spray Dried, zahăr, dioxid de titan (E171), macrogol 6000; cerneală de inscripționare- Opacode S-1-15094 Red [shellac, oxid roşu de fer (E172), propilenglicol, hidroxid de amoniu, simeticonă. 

Mod de administrare:
Adulţi şi adolescenţi cu vârsta de cel puţin 12 ani
Doza iniţială este de 1 drajeu de Nurofen Immedia Ultra 400 mg drajeuri, iar apoi 1 drajeu la fiecare 8 ore în funcţie de necesităţi.
Păstraţi un intervalde cel puţin patru ore între doze şi nu depăşiţi 3 drajeuri de Nurofen Immedia Ultra 400 mg drajeuri (1200 mg ibuprofen) în 24 de ore.
Medicamentul Nurofen Immedia Ultra 400 mg drajeuri nu se utilizează la copiii cu vârsta sub 12 ani. 

Contraindicatii:
Hipersensibilitate la ibuprofen sau la oricare dintre excipienţii acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Nurofen Immedia Ultra, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Nu au fost efectuate studii specifice cu ibuprofen sodic.
Sarcina:
Inhibarea sintezei de prostaglandine poate afecta în mod negativ sarcina şi/sau dezvoltarea embrionului/fătului. Date obţinute din studii epidemiologice ridică un semn de întrebare cu privire la riscul crescut de avort spontan şi de malformaţii cardiace şi gastroschizis după utilizarea unui inhibitor al sintezei de prostaglandine, în timpul primelor trimestre de sarcină. Riscul este posibil să crească în funcţie de doza administrată şi durata terapiei.
La animale, s-a demonstrat că administrarea unui inhibitor al sintezei de prostaglandine a determinat o creştere a incidenţei pierderii sarcinii pre şi post-implantare şi letalitate embrio-fetală mai mare. În plus, la animalele cărora li s-a administrat un inhibitor al sintezei de prostaglandine în timpul perioadei de organogeneză s-au raportat incidenţe crescute ale unor diferite malformaţii, incluzând malformaţii cardiovasculare.
Se recomandă ca ibuprofenul să nu fie administrat în timpul primului şi celui de-al doilea trimestru de sarcină, cu excepţia cazului în care este absolut necesar. În cazul în care femeile care vor să rămână gravide sau care se află în timpul primului sau celui de-al doilea trimestru de sarcină utilizează ibuprofen, doza trebuie menţinută la un nivel cât mai redus posibil şi durata tratamentului trebuie să fie cât mai mică.
În timpul celui de-al treilea trimestru de sarcină, toţi inhibitorii sintezei de prostaglandine pot expune
- fătul la:
- toxicitate cardiopulmonară (cu închiderea prematură a ductului arterial şi hipertensiune pulmonară);
- disfuncţie renală, care poate progresa la insuficienţă renală cu oligohidroamnioză;
- mama şi nou-născutul, la sfârşitul sarcinii, la:
- posibilă prelungire a timpului de sângerare, un efect anti-agregare care poate apărea chiar după administrarea unor doze foarte mici;
- inhibare a contracţiilor uterine, care provoacă întârzierea sau prelungirea travaliului.
În consecinţă, ibuprofenul este contraindicat în timpul celui de-al treilea trimestru de sarcină.
Alăptarea:
Ibuprofenul şi metaboliţii săi pot trece în concentraţii mici în laptele matern. Până în prezent nu sunt cunoscute efecte nocive la nou-născuţi, astfel că, în cazul tratamentului pe termen scurt cu doza recomandată pentru durere şi febră, în general, nu este necesară întreruperea alăptării.
Fertilitatea:
Utilizarea ibuprofenului poate afecta fertilitatea şi nu este recomandat femeilor care încearcă să rămână gravide. La femeile care au dificultăţi în a rămâne gravide sau care sunt investigate pentru infertilitate, trebuie luată în considerare întreruperea tratamentului cu ibuprofen. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
La dozele recomandate şi în cazul tratamentelor de scurtă durată nu s-a observat nicio influenţă a medicamentului asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. 

Prezentare:
12 drajeuri

Specificatii
CategorieOtc
COD CASW60475001
Impachetare fractiiDRAJ.
Impachetare intregiNECUNOSCUTA

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Recenzia clienților despre produsul
Nurofen Immedia Ultra 400 mg, 12 Drajeuri Reckitt Benckiser

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.