Meniu
Cos de cumparaturi

Accesorii copii


Producator: Canpol Stoc: Stoc limitat
Canpol Protectie Mamelon 18/603Ajuta alaptarea indelungata. Fabricate din material moale, extrem de subtire, pentru a se adapta tuturor tipurilor de mameloane. Design inovativ triunghiular care permite contact direct cu bebelusul. Cu granule siliconi..
26,83 Lei
Fără TVA:22,55 Lei
Producator: Canpol Stoc: Stoc limitat
Canpol Suzeta Silicon Rotunda A 22/410Suzeta este prevazuta cu tetina rotunda din silicon de cea mai inalta calitate. De asemenea, pentru a asigura igiena acesteia este protejata de un capac. Suzeta are gauri care asigura ventilatia optima. Aleg..
12,25 Lei
Fără TVA:10,30 Lei
Producator: NOSTER SYSTEM AB Stoc: Stoc limitat
Nosko Apirator nazal cu Cap de SticlaAspirator nazal sigur, care se poate atasa pe orice aspirator, îmbinând eficienta similara aspiratoarelor profesionale din spital, cu usurinta în utilizare si curatare superioara altor produse de pe piata.Propriet..
38,22 Lei
Fără TVA:32,12 Lei
Producator: NOSTER SYSTEM AB Stoc: Stoc limitat
Nosko Aspirator Nazal Cap de PlasticAspirator nazal sigur, care se poate atasa pe orice aspirator, îmbinând eficienta similara aspiratoarelor profesionale din spital, cu usurinta în utilizare si curatare superioara altor produse de pe piata.Proprieta..
38,22 Lei
Fără TVA:32,12 Lei
Producator: NOSTER SYSTEM AB Stoc: Stoc limitat
Nosko Set Aspirator Nazal cu Perie si RezervaAspirator nazal sigur, care se poate atasa pe orice aspirator, îmbinând eficienta similara aspiratoarelor profesionale din spital, cu usurinta în utilizare si curatare superioara altor produse de pe piata...
45,55 Lei
Fără TVA:38,28 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Pagina actualizata la data:
2024-07-15 08:31:11