Meniu
Cos de cumparaturi

Lamisil Crema, Destinata infectiilor Fungice ale Pielii, 10 mg/g, Glaxosmithkline

Lamisil Crema, Destinata infectiilor Fungice ale Pielii, 10 mg/g, Glaxosmithkline
Fara reteta

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Lamisil Crema, Destinata infectiilor Fungice ale Pielii, 10 mg/g, Glaxosmithkline
37,79 Lei
Fără TVA: 34,67 Lei
Produs actualizat la data:
2024-07-17 19:30:20

Clorhidrat de terbinafina

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0770 798 138

Email: office@fortevita.ro

Data expirarii:
2026-01-01

- Transport gratuit pentru comenzi ce depasesc 249 lei.

- Peste 90% din comenzile noastre sunt predate curierului in 24 ore pentru a fi livrate in toata tara.

- Rezervarile in farmacie NU implica acelasi pret ca in site.

- Nu percepem taxe suplimentare pe Km si Kg.

- Imaginile prezentate pot suferi modificari de la producatori, produsele livrate pot avea mici diferente fata de produsele actualizate.

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacii putand varia! Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati formularul conform legii si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Lamisil Crema, Destinata infectiilor Fungice ale Pielii, 10 mg/g, Glaxosmithkline

Crema este destinata  infecțiilor  fungice ale pielii produse de dermatofiți, cum ar fi Trichophyton (ex. T. rubrum, T. mentagrophytes, T. verrucosum, T. violaceum), Microsporum canis și Epidermophyton floccosum. Infecții ale pielii produse de levuri, în special din genul Candida (ex. Candida albicans). Pityriasis (Tinea) versicolor produs de Pityrosporum orbiculare (cunoscut și ca Malaessezia furfur).

Contraindicații: Hipersensibilitate la terbinafina sau la oricare dintre excipienții conținuți în crema (vezi Compoziție).

Precauții: Cremă: Lamisil cremă este destinat numai uzului extern. Trebuie evitat contactul cu ochii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Sarcină și alăptare: Studiile de toxicitate fetală și de fertilitate la animale nu sugerează nici un efect advers. Deoarece lipsește experiența clinică la gravide, Lamisil-ul nu trebuie administrat în timpul sarcinii decât în situațiile în care beneficiile potențiale sunt mai importante decât orice risc potențial. Terbinafina este excretată în laptele matern; de aceea, femeile care primesc tratament oral cu Lamisil nu trebuie să alăpteze. Dacă tratamentul este topic, este improbabil ca micile cantități absorbite prin piele să afecteze sugarul.

Reacții adverse: Cremă: Ocazional, la locul aplicării apar eritem, prurit sau senzație de usturime, totuși, numai rareori trebuie întrerupt tratamentul din aceste motive. Aceste simptome inofensive trebuie diferențiate de reacțiile alergice care sunt rare, dar necesită întreruperea tratamentului.

Compoziție: Cremă 1%: terbinafina hidroclorica 10 mg/1 g cremă, excipienți: hidroxid de sodiu, benzil alcool, monostearat de sorbitan, cetil palmitat, cetil alcool, stearil alcool, polisorbat 60, isopropil miristat, apă demineralizată.

Mod de utilizare Lamisil Crema 10 mg/g Lamisil-ul poate fi aplicat o dată sau de două ori pe zi. Înainte de aplicarea Lamisil-ului, se spală și se șterg bine suprafețele afectate. Se aplică crema în strat subțire pe pielea lezată și pe zona înconjurătoare și se freacă ușor. În cazul infecțiilor intertriginoase (submamare, interdigitale, intergluțeale, inghinale), zona tratată poate fi acoperită cu tifon, în special noaptea. Durata medie a tratamentului: Tinea corporis, cruris: 1-2 săptămâni. Tinea pedis: 2-4 săptămâni.

Când se aplică de două ori pe zi, o săptămână de tratament este de obicei suficientă.

Candidoza cutanată: 1-2 săptămâni.

Pityriasis versicolor: 2 săptămâni. Dispariția simptomelor clinice se produce de obicei în câteva zile. Administrarea inconsecvență sau întreruperea prematură a tratamentului creează riscul recurenței. Dacă nu sunt semne de ameliorare după 2 săptămâni, trebuie revăzut diagnosticul.

Utilizarea Lamisil-ului la vârstnici:

Nu există dovezi că pacienții vârstnici ar necesita doze diferite sau ar fi expuși unor efecte secundare diferite de cele de la tineri. Când se administrează comprimate vârstnicilor, trebuie luată în considerare posibilitatea afectării funcției hepatice sau renale (vezi Precauții). Utilizarea Lamisil-ului la copii: Nu există experiență cu preparatul oral de Lamisil la copii și administrarea să nu poate fi recomandată. Experiența cu preparatul topic de Lamisil la copii este limitată.

Prezentare: 15 g

Specificatii
Categorieotc
COD CASW63407002
Impachetare fractiicrema

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Recenzia clienților despre produsul
Lamisil Crema, Destinata infectiilor Fungice ale Pielii, 10 mg/g, Glaxosmithkline

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.