Meniu
Cos de cumparaturi

Idroflog Solutie Oftalmica 15 fl x 0.5ml

Idroflog Solutie Oftalmica 15 fl x 0.5ml
Stoc epuizat

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Idroflog Solutie Oftalmica 15 fl x 0.5ml
69,61 Lei
Fără TVA: 58,50 Lei
  • Disponibilitate: Lipsa stoc
  • Producator: ForteVita Farm
  • Cod produs: P120667427
Produs actualizat la data:
2024-02-28 10:01:01

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0770 798 138

Email: office@fortevita.ro

Data expirarii:
2025-03-31

- Transport gratuit pentru comenzi ce depasesc 199 lei.

- Peste 90% din comenzile noastre sunt predate curierului in 24 ore pentru a fi livrate in toata tara.

- Rezervarile in farmacie NU implica acelasi pret ca in site.

- Nu percepem taxe suplimentare pe Km si Kg.

- Imaginile prezentate pot suferi modificari de la producatori, produsele livrate pot avea mici diferente fata de produsele actualizate.

Idroflog Solutie Oftalmica 15 fl x 0.5ml    Soluție oftalmică care conține hialuronat de sodiu care, datorită proprietăților sale muco-mimetice și pseudo-plastice, este distribuită uniform pe suprafața oculară formând un bandaj de protecție viscoelastic. În acest fel, prin efectuarea unei acțiuni mecanice („efect de barieră”), Idroflog stabilizează filmul lacrimal și reduce fricțiunea cauzată de mișcările ochilor și clipirea, protejează suprafața ochiului favorizând procesele de reparare rezultate din suferința celulelor de epiteliul corneean datorită unei hiposecreții a filmului lacrimal. De fapt, în cazurile în care glandele responsabile de secreția filmului își reduc activitatea normală datorită diverșilor factori, suprafața corneei rămâne mai expusă insultelor externe. Acesta din urmă, în timp,provoacă o defecțiune a celulelor epiteliale corneene cu riscul asociat de apariție a proceselor inflamatorii enervante. Aplicarea bandajului Idroflog protejează suprafața corneei de expunerea la insulte externe și, datorită acțiunii auxiliare a hidrocortizonului fosfat de sodiu (agent de cortizon cu doză mică, putere antiinflamatoare redusă și durată scurtă de acțiune), contribuie la prevenirea riscului de orice reapariție a fenomenelor inflamatorii. Idroflog prevede o utilizare limitată în timp și, în orice caz, sub controlul direct al medicului specialist. În cele din urmă, Idroflog, datorită compoziției sale saline speciale, restabilește și menține concentrațiile ionilor importanți, cum ar fi sodiu, potasiu și magneziu, la niveluri fiziologice.esențiale pentru bunăstarea suprafeței oculare. Dispozitivul nu conține conservanți.

Compoziție: Hialuronat de sodiu 2 mg / ml, fosfat de sodiu hidrocortizon 10 mcg / ml, citrat trisodic, clorură de sodiu, clorură de potasiu, clorură de magneziu, fosfat de sodiu dibazic, fosfat de sodiu monobazic, apă pentru preparate injectabile.

Mod de administrare Idroflog Solutie Oftalmica 15 fl x 0.5ml Idroflog trebuie administrat individual în funcție de starea dumneavoastră și conform recomandărilor oftalmologului dumneavoastră. În general, insuflați 1-2 picături de soluție în sacul conjunctival al ochiului de tratat, de 2-4 ori pe zi. Durata totală a tratamentului este de 2-6 luni, dar trebuie stabilită în mod specific de către medicul specialist și, în orice caz, sub controlul său direct (se recomandă o urmărire la fiecare 30-45 de zile). Mod de aplicare: Desprindeți un singur flacon de bandă. Scoateți clapeta superioară rotind-o. Instilați 1-2 picături în sacul conjunctival, căzând de sus. Idroflog poate fi folosit și la purtarea lentilelor de contact.

Avertizări: Datorită proprietăților sale viscoelastice, produsul poate provoca o vedere încețoșată în momentul instalării. Așteptați ca acest efect să se oprească înainte de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Idroflog este doar pentru uz extern. Nu trebuie utilizat imediat înainte de administrarea medicamentelor în scop curativ și în cele douăzeci de minute de la aplicarea oricărei terapii topice medicamentoase. Dacă simptomele se agravează în timpul tratamentului, contactați un medic cât mai curând posibil. Utilizarea prelungită poate da naștere la inconveniente: durata totală a tratamentului trebuie stabilită de către oftalmolog. În cazul în care un proces inflamator este deja în desfășurare, medicul specialist va decide asupraterapie antiinflamatoare adecvată pentru a restabili condițiile fiziologice ale suprafeței oculare. Pentru a reduce riscul de contaminare în timpul utilizării, punga din folie trebuie deschisă numai dacă produsul este utilizat imediat după aceea. Nu permiteți ca vârful flaconului să intre în contact direct cu degetele, ochiul sau orice altă suprafață. În cazuri rare, s-a observat o ușoară estompare a vederii la instilare, care se datorează vâscozității soluției. În timpul instilării poate apărea o ușoară arsură. Acest sentiment, însă, este destinat să dispară. Contactați medicul oftalmolog dacă simptomele persistă. Respectarea instrucțiunilor din prospect reduce riscul de efecte nedorite. Produsul este pentru o singură utilizare:după prima utilizare, aruncați flaconul chiar dacă conține soluție reziduală.

Depozitare : A se păstra la o temperatură între 2 ° C și 25 ° C.

Format: ambalaj conținând 15 flacoane de 0,5 ml.

Producător: ALFA INTES 

Specificatii
CategorieSuplimente
Impachetare intregiNECUNOSCUTA

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Recenzia clienților despre produsul
Idroflog Solutie Oftalmica 15 fl x 0.5ml

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.