Meniu
Cos de cumparaturi

Gerovital GH3 Derma Plus Sun Lapte Protectie Solara SPF50 15 ml

Gerovital GH3 Derma Plus Sun Lapte Protectie Solara SPF50 15 ml

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Gerovital GH3 Derma Plus Sun Lapte Protectie Solara SPF50 15 ml
54,32 Lei
Fără TVA: 45,65 Lei
Produs actualizat la data:
2024-05-25 13:00:47

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0770 798 138

Email: office@fortevita.ro

Data expirarii:
2025-01-30

- Transport gratuit pentru comenzi ce depasesc 199 lei.

- Peste 90% din comenzile noastre sunt predate curierului in 24 ore pentru a fi livrate in toata tara.

- Rezervarile in farmacie NU implica acelasi pret ca in site.

- Nu percepem taxe suplimentare pe Km si Kg.

- Imaginile prezentate pot suferi modificari de la producatori, produsele livrate pot avea mici diferente fata de produsele actualizate.

Gerovital GH3 Derma Plus Sun Lapte Protectie Solara SPF50 15 mlPrevine fotoîmbătrânirea pielii corpului atunci când ne expunem la soare. Tehnologie Physablock.

Protecție ridicată împotriva radiațiilor UVA + UVB + VL + IR

Filtre solare performante

Eficient în prevenția: petelor pigmentare, intoleranțelor solare, fotodermatozelor

Nou concept farmaceutic, testat dermatologic pe pielea sensibilă

Reduce degradarea fibrelor de colagen și elastină

Textură ușoară, de lapte, non-grasă. Rezistent la apăLaptele constituie un excelent mijloc de protecţie a pielii împotriva efectelor nocive ale radiațiilor solare: îmbătrânire prematură, deshidratare excesivă, pete pigmentare și poate fi folosit cu succes pentru prevenţia intoleranţelor solare, a fotodermatozelor etc.

Tehnologia PHYSABLOCK se constituie într-o asociere inovatoare de filtre solare și principii active care asigură protecție avansată împotriva radiațiilor: UVA (ultraviolete de tip A), UVB (ultraviolete de tip B), VL (lumina vizibilă de energie înaltă), IR (radiații infraroșii).

O expunere de 15 minute la soarele amiezii, crește temperatura pielii la 40-43º C. Folosind produsul conform indicațiilor, Tehnologia PHYSABLOCK are excelente proprietăți de calmare a pielii supraîncălzite datorită capacității de a reduce mediatorii reacțiilor inflamatorii. Menține temperatura corpului constantă de-a lungul expunerii la soare și reduce semnificativ cantitatea de radiații care ajung în piele.

Pentru un plus de igienă ambalajul este prevăzut cu pompiță dozatoare care conferă eleganță și de ușurință în utilizare.

 Ingrediente activeIngredientele active și rolul lor:

Ingredientul în jurul căruia s-a construit Tehnologia Physablock este Physavie®, un activ vegetal extras din Physalis angulata - planta răspândită în regiunile tropicale unde incidența razelor solare este foarte intensă. Protejează pielea împotriva radiațiilor infraroșii și a luminii vizibile – responsabile de creșterea temperaturii pielii care determină fotoîmbătrânirea pielii.

Pe lângă filtrele solare performante, sunt asociate în formulare Uleiul natural ecocertificat INCA Omega (bogat în acizi grași esențiali omega 3-6-9) și Vitamina E.Produsele cu factor de protecţie solarǎ (FPS) se aleg în funcţie de tipul de piele.

Mod de aplicare Gerovital GH3 Derma Plus Sun Lapte Protectie Solara SPF50 15 mlAplicați produsul pe pielea curată și uscată cu 15 - 30 minute înainte de expunerea la soare, în mod uniform.

Reaplicaţi frecvent (mai ales după baie, în caz de transpiraţie, ȋnot sau după ştergerea cu prosopul) chiar dacǎ este timp înnorat.

Pentru a obţine protecţia indicatǎ de SPF, trebuie aplicatǎ o cantitate de 2 mg/cm², ceea ce înseamnǎ cam 36 grame (6 linguriţe pline) de produs pentru corpul unui adult. Atenţie: reducerea cantitǎţii va reduce nivelul de protecţie în mod semnificativ.

Nu rămâneţi prea mult la soare chiar dacă folosiţi un produs de protecţie solară; supra-expunerea este o ameninţare gravă pentru sănătate.

Folosiţi protecţie vestimentară (pălărie, ochelari de soare, tricou). Evitaţi contactul cu ochii. Nu expuneţi la soare sugarii şi copiii mici. Evitaţi expunerea la soare între orele 11-15.

Produsul respectă recomandările UE de protecţie împotriva efectelor negative ale radiaţiilor UVA/UVB.

Specificatii
CategorieCosmetice
Impachetare intregiNECUNOSCUTA

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Recenzia clienților despre produsul
Gerovital GH3 Derma Plus Sun Lapte Protectie Solara SPF50 15 ml

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.