Meniu
Cos de cumparaturi

Gaviscon Mentol Susp. Orala

Gaviscon Mentol Susp. Orala
Fara reteta

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Gaviscon Mentol Susp. Orala
17,10 Lei
Fără TVA: 15,69 Lei
Produs actualizat la data:
2022-05-27 01:00:13

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0770 798 138

Emal: office@fortevita.ro

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacii putand varia! Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

  Gaviscon Mentol Susp. Orala  Gaviscon Mentol suspensie orală aparţine unui grup de medicamente numite „supresori ai refluxului", care formează un strat protector peste conţinutul stomacului, împiedicând acidul gastric să părăsească stomacul, unde acţionează, şi să pătrundă în esofag, unde provoacă durere şi disconfort.

Acest medicament este utilizat pentru tratamentul simptomelor refluxului gastro-esofagian, cum sunt regurgitaţia acidă, senzaţia de arsură în capul pieptului şi indigestia (legate de reflux) care apar, de exemplu, după mese sau în timpul sarcinii sau la pacienţii cu simptome asociate esofagitei de reflux.Nu luaţi acest medicament în decurs de două ore de la administrarea altor medicamente pe cale orală, deoarece acesta poate interacţiona cu anumite medicamente.

Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală. 

Sarcina şi alăptarea 

Puteţi lua acest medicament dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi. 

Informaţii importante privind unele componente ale Gaviscon Mentol suspensie orală 

Acest medicament conţine parahidroxibenzoat de metil (E 218) şi parahidroxibenzoat de propil (E 216) care pot provoca reacţii alergice (chiar întârziate). 

Mod de administrare Gaviscon Mentol Susp. OralaA se agita bine inainte  de utilizare:Adulţi, inclusiv vârstnici, şi copii cu vârsta de 12 ani şi mai mari: 10-20 ml după masă şi la culcare (maxim de patru ori pe zi).

Copii cu vârsta sub 12 ani: trebuie administrat numai la sfatul medicului. 

Dacă luaţi mai mult decât trebuie din Gaviscon Mentol suspensie orală 

Dacă luaţi prea mult din acest medicament, este puţin probabil să vă facă rău. Cu toate acestea, vă puteţi simţi balonat. Adresaţi-vă medicului dumneavoastră dacă acest simptom nu dispare. 

Dacă uitaţi să luaţi Gaviscon Mentol suspensie orală 

Dacă aţi uitat să luaţi o doză, nu este necesar să luaţi o doză dublă data viitoare, ci continuaţi să luaţi doza obişnuită la momentul potrivit.

Specificatii
Categorie Suplimente
COD CAS W56486003
Impachetare fractii SUSP. ORALA
Impachetare intregi NECUNOSCUTA

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Gaviscon Mentol Susp. Orala

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.