Meniu
Cos de cumparaturi

Flonase 50 micrograme/doza Spray Nazal, 60 Pulverizari, Gsk

Flonase 50 micrograme/doza Spray Nazal, 60 Pulverizari, Gsk
Fara reteta

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Flonase 50 micrograme/doza Spray Nazal, 60 Pulverizari, Gsk
40,26 Lei
Fără TVA: 36,94 Lei
Produs actualizat la data:
2024-04-17 11:30:26

Propionat de fluticazona

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0770 798 138

Email: office@fortevita.ro

Data expirarii:
2025-09-30

- Transport gratuit pentru comenzi ce depasesc 199 lei.

- Peste 90% din comenzile noastre sunt predate curierului in 24 ore pentru a fi livrate in toata tara.

- Rezervarile in farmacie NU implica acelasi pret ca in site.

- Nu percepem taxe suplimentare pe Km si Kg.

- Imaginile prezentate pot suferi modificari de la producatori, produsele livrate pot avea mici diferente fata de produsele actualizate.

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacii putand varia! Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati formularul conform legii si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Flonase 50 micrograme/doza Spray Nazal, 60 Pulverizari, Gsk

Substanţa activă este propionat de fluticazonă, un corticosteroid care, în condiţiile utilizării zilnice, acţionează împotriva inflamaţiei. Acest spray ajută la menţinerea controlului asupra reacţiilor organismului dumneavoastră la factorii alergeni (care declanşează alergii) prezenţi în mediul înconjurător.

Flonase se utilizează la adulţi cu vârsta de 18 ani şi peste, pentru tratamentul simptomelor alergice ale febrei fânului şi ale altor alergii provocate de factori alergeni prezenţi în aer cum ar fi alergiile la animale de casă, acarieni şi spori de mucegai. Acesta ameliorează simptome inclusiv strănut, mâncărimi la nivelul ochilor şi hiperlacrimaţie (ochi umezi) şi simptome precum secreţii nazale (nas care curge) şi mâncărimi ale nasului sau nas înfundat, timp de până la 24 de ore. Este posibil ca pentru apariţia nivelului maxim de protecţie să fie necesară utilizarea timp de 3 sau 4 zile. Prin urmare, este important să se continue utilizarea regulată pentru a obţine un beneficiu terapeutic complet. Dacă după 7 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic. Mod de administrare Flonase 50 micrograme/doza Spray Nazal Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Doza pentru adulţi cu vârsta de 18 ani şi peste: Doza recomandată este de două pulverizări în fiecare nară o dată pe zi (200 micrograme propionat de fluticazonă), de preferat dimineaţa. După ameliorarea simptomelor dumneavoastră, veţi putea scădea doza la o pulverizare în fiecare nară o dată pe zi. Dacă simptomele sunt extrem de grave, este posibil să fie necesară creşterea dozei la două pulverizări în fiecare nară de două ori pe zi până la ameliorarea acestora, însă numai pentru o durată scurtă de timp. Nu administraţi mai mult de 8 pulverizări (4 în fiecare nară) în fie care zi. - Folosiţi cea mai mică doză posibilă pentru controlul simptomelor dumneavoastră. - Dacă după 7 zile simptomele dumneavoastră nu se ameliorează sau dacă nu sunt bine controlate, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. - Nu utilizaţi o doză mai mare decât doza recomandată. Utilizarea la copii şi adolescenţi: A nu se utiliza de către copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani.Administrarea se face numai în nas. Nu înghiţiţi. Nu pulverizaţi în ochi. Forma de prezentare: Flonase este un spray nazal sub formă de suspensie apoasă opacă, de culoare albă. Flaconul de sticlă de culoare brună este prevăzut cu pompă, aplicator nazal şi capac. Flaconul conţine 60 pulverizări, cu un conţinut total de minimum 7,0 g.

Specificatii
CategorieOtc
COD CASW61851001
Impachetare fractiiSPRAY NAZ.,SUSP.
Impachetare intregiNECUNOSCUTA

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Recenzia clienților despre produsul
Flonase 50 micrograme/doza Spray Nazal, 60 Pulverizari, Gsk

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.