Meniu
Cos de cumparaturi

Enterolactis x 12 Plicuri

Enterolactis x 12 Plicuri
-10 %

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Enterolactis x 12 Plicuri
22,95 Lei
25,50 Lei
Fără TVA: 21,06 Lei
Produs actualizat la data:
2022-05-21 12:00:21

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0770 798 138

Emal: office@fortevita.ro

Enterolactis x 12 PlicuriSupliment alimentar cu fermenţi lactici vii.ENTEROLACTIS conţine fermenţi lactici vii de origine umană, atent selecţionaţi, caracterizaţi de vitalitate şi adeziune crescută, capabili sa reechilibreze eficient şi rapid flora intestinală. Prin aderarea eficientă la mucoasa intestinală ENTEROLACTIS persistă activ în intestin, unde se multiplică rapid.

Caracteristica tulpinii L. Casei DG din ENTEROLACTIS face din acesta un adevărat probiotic, adică un organism viabil, vital şi stabil, cu capacitate de recolonizare reală şi sigură a florei intestinale fiziologice alterate de diverse cauze. 

ENTEROLACTIS conţine L. Casei DG (Lactobacillus paracasei CNCM I-1572), lactobacil depus la Institutul Pasteur din Paris, rezultat al cercetării Sofar. 

Principalele caracteristici ale L. Casei DG sunt: 

Este de origine umană (specific speciei), caracteristică ce garantează o colonizare intestinală de durată. Este stabil la acţiunea pH-ului gastric şi a sărurilor biliare, caracteristică esenţială pentru a ajunge în intestin în condiţii de vitalitate optime în urma administrării orale.

Prezintă o capacitate crescută de aderare la celulele mucoasei intestinale, premiză indispensabilă pentru o bună colonizare a acesteia.

Prezintă o capacitate crescută de dezvoltare.

Este rezistent la liofilizare, garantând un produs final cu un conţinut ridicat de microorganisme viabile.

Este stabil în timp, astfel încât nu necesită modalităţi speciale de păstrare.

L. casei DG conţinut în ENTEROLACTIS este capabil să restabilească efectiv echilibrul microbian intestinal şi să exercite un rol important, prin formarea unei bariere eficiente de protecţie împotriva bacteriilor "neprietenoase" de la nivelul tractului digestiv. Acest rezultat este obţinut şi graţie conţinutului ridicat de celule vii de L. casei DG din fiecare doză: MINIM 8 MILIARDE ÎN FIECARE CAPSULĂ, PLIC SAU FLACON.

ENTEROLACTIS contribuie la o reconstituire rapidă a ecosistemului bacterian natural, având un rol esenţial în refacerea echilibrului intestinal. 

Produsul este lipsit de gluten, astfel încât poate fi utilizat, fără probleme, şi de către persoanele care suferă de boala celiacă. 

ENTEROLACTIS, ca FERMENT PROBIOTIC, este perfect pentru a coloniza în mod adecvat lumenul intestinal, fiind deosebit de util în caz de funcţionare intestinală defectuoasă. ENTEROLACTIS s-a dovedit a fi un adjuvant preţios în reechilibrarea florei microbiene intestinale alterate în caz de dismicrobisme intestinale datorate terapiei cu antibiotice, care se prezintă în general, cu diaree şi balonare abdominală. 

Utilizarea ENTEROLACTIS este sigură şi inofensivă, putând fi recomandată şi gravidelor şi femeilor care alăptează. 

Produsul NU conţine gluten şi lactoză, NU are contraindicaţii, NU are efect asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a manevra maşini grele şi este bine tolerat atât de adulţi, cât şi de copii. Mod de administrare Enterolactis x 12 Plicuri

Copii peste 3 ani: un plic pe zi. 

Deschideţi plicul, vărsaţi conţinutul într-un pahar/biberon cu lapte, ceai, apă sau alt lichid la temperatura camerei şi amestecaţi sau agitaţi puţin produsul înainte de administrare. 

Adulţi: câte un plic de două ori pe zi, înainte de masă, dizolvat într-un pahar cu apă, ceai, lapte sau alt lichid. 

Pentru a fi eficient, produsul trebuie utilizat încontinuu timp de trei săptămâni, cura putând fi repetată după o pauză de două luni. 

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. 

Producător: SOFAR S.p.A

Specificatii
Categorie Suplimente
Impachetare fractii Necunoscuta
Impachetare intregi NECUNOSCUTA

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Enterolactis x 12 Plicuri

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.