Meniu
Cos de cumparaturi

Drill Miere cu Aroma de Trandafir, 24 Pastile, Pierre Fabre

Drill Miere cu Aroma de Trandafir, 24 Pastile, Pierre Fabre
Fara reteta Stoc epuizat

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Drill Miere cu Aroma de Trandafir, 24 Pastile, Pierre Fabre
24,75 Lei
Fără TVA: 22,71 Lei
Produs actualizat la data:
2022-10-31 23:30:08

 Digluconat de clorhexidină/clorhidrat de tetracaină

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0770 798 138

Email: office@fortevita.ro

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacii putand varia! Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati formularul conform legii si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Drill Miere cu Aroma de Trandafir, 24 Pastile, Pierre Fabre

Clorhexidină digluconat 3 mg;Tetracaina clorhidrat 0,200 mg; acid ascorbic (vitamina c), zaharoza, glucoza lichidă, miere, glicirhizinat de amoniu, extract de rădăcină dulce, aromă naturală de trandafiri. Lista excipienților care trebuie cunoscuți pentru ca produsul să poate fi administrat fără risc la anumiți pacienți: Zaharuri: 2,5 g per drajeu.

Indicații Acest medicament este recomandat pentru dureri de gât de mică intensitate și neînsoțite de febră, pentru afte sau alte leziuni bucale ușoare. El conține un anestezic local și un atișeptic.

Atenție! Acest medicament nu trebuie folosit în următoarele cazuri: la copii sub 6 ani; antecedente de alergie la anestezice locale și clorhexidină. În caz de dubiu, consultați medicul sau farmacistul.

Mod de administrare

Drill Miere cu Aroma de Trandafir x 24 PastileAdulți - Se suge câte un drajeu de 4 ori pe zi. Intervalul între doze trebuie să fie de cel puțin două ore.

Copii între 6 și 15 ani - Se suge câte un drajeu de 2-3 ori pe zi. Intervalul între doze trebuie să fie de cel puțin patru ore. Nu se va administra la copii sub 6 ani. Calea de administrare este orală. Durata tratamentului este limitată la 5 zile. Dacă nu se observă o ameliorare după 5 zile de tratament, se va solicita sfatul medicului.

Precauții Respectați doza recomandată (numărul de drajeuri), dacă este luat în doze mari, acest medicament intră în circulația sanguină și poate afecta inima și sistemul nervos (cu posibilatea apariției convulsiilor). Evitați să luați medicamentul înainte de masă, deoarece efectul anestezic pe care îl provoacă poate determina o traiectorie greșită a înghițiturilor. Nu folosiți mai multe medicamente ce conțin antiseptice în același timp. Țineți cont de aportul de 2,5 g de zahăr al fiecărui drajeu, în caz de diabet sau în cazul unei diete ce presupune un consum redus de zahăr. Adresați-vă medicului în cazul apariției febrei, expectorației purulente (flegmă), disconfortului la înghițire sau extinderii leziunilor, precum și în cazul înrăutățirii simptomelor sau lipsei de ameliorare a acestora după un tratament de 5 zile. În caz de dubiu nu exitați să consultați medicul sau farmacistul.

Atenționări speciale Nu se recomandă folosirea extensivă a acestui medicament (mai mult de 5 zile) deoarece aceasta poate determina modificarea echilibrului microbian natural din gât. Nu lăsați medicamentul la îndemâna copiilor!

Interacțiuni medicamentoase Pentru a preveni orice interacțiune posibilă cu alte medicamente, trebuie să informați doctorul sau farmacistul cu privire la alte tratamente pe care le urmați.

Sarcina și alăptare Că o regulă generală este bine întotdeauna să consultați medicul sau farmacistul în timpul sarcinii sau alăptării, înainte de a lua orice medicament.

Sportivi Sportivii trebuie preveniți ca acest produs conține un principiu activ care poate determina o reacție pozitivă la controlul anti-doping.

Reacții adverse La fel ca orice produs activ, acest medicament poate determina aparția unor reacții adverse supărătoare la unii pacienți: reacții alergice, roșeața fetei; dacă apar aceste efecte, se va întrerupe tratamentul; senzație pasagera de amorțeală a limbii. Colorarea limbii în brun este lipsită de pericol și va dispărea odată cu întreruperea tratamentului. Colorarea dinților, care poate de asemenea să apară, poate fi ușor prevenită prin spălarea zilnică a acestora. În cazul în care apare tuse în timpul mesei sau senzații că alimentele "intră pe partea cealaltă", tratamentul trebuie întrerupt și se va cere sfatul medicului. Anunțați medicul sau farmacistul în cazul aparției unor efecte nedorite sau supărătoare, ce nu sunt menționate.

Prezentare: 24 pastile 

 

Specificatii
CategorieOtc
COD CASW07000001
Impachetare fractiiPASTILE
Impachetare intregiNECUNOSCUTA

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Recenzia clienților despre produsul
Drill Miere cu Aroma de Trandafir, 24 Pastile, Pierre Fabre

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.