Meniu
Cos de cumparaturi

Drill Fara Zahar x 24 Pastile

Drill Fara Zahar x 24 Pastile
Fara reteta Stoc epuizat

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Drill Fara Zahar x 24 Pastile
23,40 Lei
Fără TVA: 21,47 Lei
Produs actualizat la data:
2022-04-08 12:48:31

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0770 798 138

Emal: office@fortevita.ro

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacii putand varia! Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Drill Fara Zahar x 24 PastileClorhexidină digluconat 3 mg; Tetracaina clorhidrat 0,200 mg; acid ascorbic (vitamina c), aromă de mac, aroma pulmoral, glicirhizinat de amoniu, eritrozină, lycasin, lubrifiant. 24 drajeuri pentru supt (îndulcite cu lycasin). Antiseptic cu acțiune locală. anestezic local. (R: sistemul respirator).

Indicații Acest medicament este recomandat pentru dureri de gât de mică intensitate și neînsoțite de febră, pentru afte sau alte leziuni bucale ușoare. El conține un anestezic local și un atișeptic.

Atenție: Acest medicament nu trebuie folosit în următoarele cazuri: la copii sub 6 ani; antecedente de alergie la anestezice locale și clorhexidină. În caz de dubiu, consultați medicul sau farmacistul.

Mod de administrare Drill Fara Zahar x 24 PastileAdulți - Se suge câte un drajeu de 4 ori pe zi. Intervalul între date trebuie să fie de cel puțin două ore.

Copii între 6 și 15 ani - Se suge câte un drajeu de 2-3 ori pe zi. Intervalul între doze trebuie să fie de cel puțin patru ore. Nu se va administra la copii sub 6 ani.

1 drajeu = 8 kcal.

Calea de administrare este orală. Durata tratamentului este limitată la 5 zile.

Dacă nu se observă o ameliorare după 5 zile de tratament, se va solicita sfatul medicului.

Precauții Respectați doza recomandată (numărul de drajeuri): dacă este luat în doze mari, acest medicament intră în circulația sanguină și poate afecta inima și sistemul nervos (cu posibilitatea apariției convulsiilor). Evitați să luați medicamentul înainte de masă, deoarece efectul anestezic pe care îl provoacă poate determina o traiectorie greșită a înghițiturilor. Nu folosiți mai multe medicamente ce conțin antiseptice în același timp. Adresați-vă medicului în cazul apariției febrei, expectorației purulente (flegmă), disconfortul la înghițire sau extinderii leziunilor, precum și în cazul înrăutățirii simptomelor sau lipsei de ameliorare a acestora după un tratament de 5 zile. În caz de dubiu nu ezitați să consultați medicul sau farmacistul.

Atenționări speciale: Nu se recomandă folosirea extensivă a acestui medicament (mai mult de 5 zile) deoarece aceasta poate determina modificarea echilibrului microbian natural din gât. Nu lăsați medicamentul la îndemâna copiilor

Interacțiuni medicamentoase Pentru a preveni orice interacțiune posibilă cu alte medicamente, trebuie să informați doctorul sau farmacistul cu privire la alte tratamente pe care le urmați.

Sarcina și alăptare Că o regulă generală este bine întotdeauna să consultați medicul sau farmacistul în timpul sarcinii sau alăptării, înainte de a lua orice medicament.

Sportivi Sportivii trebuie preveniți ca acest produs conține un principiu activ care poate determina o reacție pozitivă la controlul anti-doping.

Reacții adverse La fel ca orice produs activ, acest medicament poate determina apariția unor reacții adverse supărătoare la unii pacienți: reacții alergice, roșeața fetei; dacă apar aceste efecte, se va întrerupe tratamentul; senzație pasagera de amorțeală a limbii. Colorarea limbii în brun este lipsită de pericol și va dispărea odată cu întreruperea tratamentului. Colorarea dinților, care poate de asemenea să apară, poate fi ușor prevenită prin spălarea zilnică a acestora. În cazul în care apare tuse în timpul mesei sau senzații că alimentele "intră pe partea cealaltă", tratamentul trebuie întrerupt și se va cere sfatul medicului. Anunțați medicul sau farmacistul în cazul apariției unor efecte nedorite sau supărătoare, ce nu sunt menționate.

Prezentare: 24 pastile

Specificatii
Categorie Otc
COD CAS W07004001
Impachetare fractii PASTILE
Impachetare intregi NECUNOSCUTA

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Drill Fara Zahar x 24 Pastile

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.