Meniu
Cos de cumparaturi

Despre noi

FORTE VITA FARM – Pretuieste sanatatea !

Forte Vita Farm, o afacere de familie pornită în urmă cu 28 de ani a devenit un puternic lanț de farmacii, având în prezent 14 unități, dintre care 5 sunt amplasate în Pitești, una în Mioveni, iar restul în mediul rural. Proiectul Forte Vita Farm demarat în anul 1997 de către farmacist Cristiana Ungureanu a reușit să reziste și sa se dezvolte, în ciuda faptului că piața farmaceutică este puternic dominată de rețele mamut. Brandul și afacerea din ce în ce mai complexă a fost preluată într-un schimb natural de generații, de Dan Ungureanu, manager tânăr care a ales, de asemenea, să se specializeze tot în Farmacie.


ECHIPA Forte Vita Farm

Deține astăzi o echipă permanentă de 40 de farmaciști și asistenți specializați, pentru stabilitatea cărora conducerea societății și-a asumat o politică de resurse umane complexă, care include dincolo de salariu și facilități de cazare. "Este foarte greu să găsești farmaciști și asistenți de specialitate în Argeș, drept pentru care noi am căutat cea mai bună soluție pentru a-i determina să ne aleagă pe noi, și nu alte "lanțuri", explică farmacist Dan Ungureanu abordarea Forte Vita Farm în materie de personal.


EXTINDERE

După ce, vreme de peste 15 ani, Forte Vita Farm a însemnat o singură unitate farmaceutică în Pitești și trei în rural, anul 2013 avea să marcheze începutul unei ample campanii de extindere, în care a fost avută în vedere, cu precădere, zona urbană a județului. În momentul în care - proaspăt absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie București tânărul farmacist Dan Ungureanu s-a alăturat mamei sale in proiectul de business Forte Vita Farm, societatea a demarat un plan amplu de extindere care azi, la 6 ani distanta , conturează un lanț puternic și stabil de farmacii. Un plan bazat pe experiența acumulată, pe inițiativă și viziune, pe încrederea în potențialul pieței și pe deschiderea sistemului bancar în a finanța un astfel de proiect. "Afacerea în sine a prezentat garanții pentru bancă, iar noi, ca antreprenori, am prezentat seriozitate, astfel încât oferta a fost una generoasă. Am stabilit că acela era momentul să ne extindem", povestește farmacistul Dan Ungureanu traseul unei afaceri de succes.


VIZIUNE

Tânărul crede că, pentru a reuși în orice business, o condiție de bază o reprezintă specializarea în profesia în care investești. "Activitatea farmaceutică este mult diferită de orice activitate economică, pentru că ea se adresează persoanelor aflate în suferință. Înainte de a vinde unui pacient ai datoria să îl consiliezi. Nu îi poți recomanda orice medicament fără să-i înțelegi afecțiunea. Cel puțin, aceasta este politica care se aplică cu responsabilitate la nivelul farmaciilor Forte Vita Farm". "Pacientul trebuie să aibă încredere în tine, să se poată baza pe cunoștințele tale, să se întoarcă în farmacie multumit de calitatea recomandărilor pe care i le-ai oferit" , descrie tânărul manager al farmaciilor Forte Vita Farm viziunea companiei sale despre relația cu pacienții.

Lanțul de farmacii s-a dezvoltat și continuă să se dezvolte bazîndu-se pe o serie de valori și obiective sănătoase în orice afacere: profesionalism, seriozitate și disponibilitatea de a mulțumi toate persoanele care îi trec pragul.

Pagina actualizata la data:
2024-04-04 08:38:37