Meniu
Cos de cumparaturi

Corneregel R Gel Oftalmic 5%, 10 grame, Pharmaswiss

Corneregel R Gel Oftalmic 5%, 10 grame, Pharmaswiss
Fara reteta Stoc epuizat

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Corneregel R Gel Oftalmic 5%, 10 grame, Pharmaswiss
31,49 Lei
Fără TVA: 28,89 Lei
Produs actualizat la data:
2024-06-19 10:00:20

DexpantenolDoresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0770 798 138

Email: office@fortevita.ro

Data expirarii:
2025-06-30

- Transport gratuit pentru comenzi ce depasesc 249 lei.

- Peste 90% din comenzile noastre sunt predate curierului in 24 ore pentru a fi livrate in toata tara.

- Rezervarile in farmacie NU implica acelasi pret ca in site.

- Nu percepem taxe suplimentare pe Km si Kg.

- Imaginile prezentate pot suferi modificari de la producatori, produsele livrate pot avea mici diferente fata de produsele actualizate.

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacii putand varia! Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati formularul conform legii si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Corneregel R Gel Oftalmic 5%, 10 grame,Pharmaswiss

Un gram gel oftalmic conţine dexpantenol 50 mg şi excipienţi: cetrimidă, edetat disodic, carbomer, hidroxid de sodiu, apă pentru preparate injectabile.Indicaţii terapeutice

Tratamentul afecţiunilor corneene neinflamatorii (keratopatii), de exemplu distrofie corneeană (tulburări de nutriţie), degenerare corneeană (regresie), eroziuni corneene recurente (descuamări) şi leziuni corneene datorate lentilelor de contact. 

Adjuvant în tratamentul de regenerare a corneei şi leziunilor conjunctivei, arsuri termice şi chimice. 

Adjuvant alături de tratamentul specific infecţiilor corneene de natură bacteriană, virală sau micotică. 

Corneregel nu intervine în procesele infecţioase corneene de natură bacteriană, virală sau micotică, fiind utilizat numai ca adjuvant alături de tratamentul specific. 

Contraindicaţii 

Când nu trebuie utilizat Corneregel ?

Nu utilizaţi Corneregel în cazul în care aveţi hipersensibilitate la dexpantenol sau la oricare dintre excipienţii produsului. 

Precauţii 

De ce trebuie să ţină cont persoanele care poartă lentile de contact? Dacă purtaţi lentile de contact moi, nu trebuie să utilizaţi Corneregel în acelaşi timp, deoarece acesta le poate păta şi poate determina incompatibilităţi cu materialul din care acestea sunt fabricate. Prin urmare, lentilele de contact trebuie îndepărtate şi aplicate din nou după aproximativ 15 minute de la administrarea Corneregel.

Interacţiuni şi atenţionări speciale Ce medicamente influenţează acţiunea Corneregel şi cum influenţează acesta acţiunea altor medicamente? 

Nu sunt cunoscute interacţiuni cu alte medicamente. Totuşi, în cazul în care utilizaţi Corneregel concomitent cu altă soluţie/unguent oftalmic, acestea trebuie administrate la intervale de cel puţin 5 minute. Corneregel trebuie aplicat întotdeauna la sfârşit. Sarcina şi alăptarea 

Medicul dumneavoastră trebuie să evalueze cu atenţie beneficiul utilizării Corneregel în timpul sarcinii sau alăptării în comparaţie cu riscurile potenţiale. 

Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje 

Dacă este utilizat corespunzător, acest medicament poate influenţa vizibilitatea pe o perioadă scurtă de timp datorită formării unui strat opac. Prin urmare poate afecta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. 

Doze şi mod de administrare Cum trebuie aplicat Corneregel şi pentru cât timp ?

Aplicaţi o picătură gel oftalmic Corneregel în sacul conjunctival de 4 ori pe zi, precum şi înainte de culcare, în funcţie de severitatea şi intensitatea simptomelor. Durata de administrare nu este limitată. 

Administrarea trebuie să continue până la ameliorarea simptomelor. 

Instrucţiuni privind pregătirea produsului medicamentos în vederea administrării şi manipularea sa 

Aplecaţi capul spre spate. Trageţi în jos pleoapa inferioară cu ajutorul degetului arătător de la o mână. Ţineţi cu cealaltă mână tubul în poziţie verticală deasupra ochiului (fără să atingeţi ochiul) şi aplicaţi o picătură gel oftalmic în sacul conjunctival. Încercaţi să ţineţi ochiul deschis în timp ce îl rotiţi pentru a se asigura răspândirea uniformă a gelului oftalmic. 

Capacul de protecţie vă poate permite păstrarea tubului în poziţie verticală. Aceasta uşurează administrarea imediată şi eficientă a Corneregel. 

Corneregel este fabricat în condiţii stricte de sterilitate şi de calitate. De aceea, atunci când manipulaţi tubul, nu trebuie să atingeţi vârful aplicator cu degetele sau să atingeţi ochiul cu vârful aplicator. Puneţi capacul de protecţie după fiecare utilizare. 

Specificatii
CategorieOtc
COD CASW42114002
Concentratie5%
DCIDEXPANTHENOLUM
FormaGEL OFT.
Impachetare fractiiGEL OFT.
Impachetare intregiNECUNOSCUTA
Incadrare medicamentDEXPANTHENOLUM

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Recenzia clienților despre produsul
Corneregel R Gel Oftalmic 5%, 10 grame, Pharmaswiss

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.