Meniu
Cos de cumparaturi

Broncho Stop Sirop 120 ml

Broncho Stop Sirop 120 ml
-10 %

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Broncho Stop Sirop 120 ml
25,20 Lei
28,00 Lei
Fără TVA: 23,12 Lei
Produs actualizat la data:
2022-05-20 00:00:54

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0770 798 138

Emal: office@fortevita.ro

Broncho Stop Sirop 120 ml

Indicații Bronchostop sirop: Bronchostop sirop este un medicament din plante medicinale cu utilizare tradiţională utilizat pentru a ameliora iritația gâtului și tusea uscată asociată și pentru a favoriza expectorația mucusului persistent, vâscos în tusea asociată cu răceala.

Acest medicament din plante medicinale cu utilizare tradiţională se foloseşte pentru indicaţia specificată exclusiv pe baza utilizării îndelungate. 

Dacă după 5 zile nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău, trebuie să vă adresați unui medic. Contraindicații:

Nu luați Bronchostop sirop:

- dacă sunteți alergic la substanţele active, la alte plante din familia Lamiaceae sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Administrare Bronchostop sirop:

Luați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Mod de administrare Broncho Stop Sirop 120 ml

Adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 12 ani: 15 ml la fiecare 3 până la 4 ore (4 până la 6 ori pe zi; doza zilnică maximă până la 90 ml).

Copii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 12 ani: 7,5 ml la fiecare 3 până la 4 ore (4 până la 6 ori pe zi; doza zilnică maximă până la 45 ml).

Copii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 4 ani: După consultarea unui medic, se poate administra 7,5 ml la fiecare 3 până la 4 ore (4 până la 6 ori pe zi; doza zilnică maximă până la 45 ml).

Copii cu vârsta mai mică de 2 ani: Nu este indicată utilizarea la copii cu vârsta sub 2 ani deoarece nu sunt suficiente date disponibile şi trebuie să solicitaţi sfatul medicului.

Pentru administrare orală. Luaţi Bronchostop sirop nediluat, prin introducerea dozei menționată mai sus în măsura dozatoare atașată, care are gradaţii de la 2,5 ml la 20 ml.

Dacă este necesar, puteți să luați Bronchostop sirop diluat cu apă sau ceai cald.

Durata de utilizare: Dacă după 5 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi medicului dumneavoastră.

Specificatii
Categorie Suplimente
Impachetare intregi NECUNOSCUTA

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Broncho Stop Sirop 120 ml

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.