Meniu
Cos de cumparaturi

Adagin Forte 400 mg, 10 Comprimate Filmate

Adagin Forte 400 mg, 10 Comprimate Filmate
Fara reteta

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Adagin Forte 400 mg, 10 Comprimate Filmate
10,19 Lei
Fără TVA: 9,35 Lei
  • Disponibilitate: Stoc limitat
  • Producator: Actavis
  • Cod produs: I49173
Produs actualizat la data:
2024-05-24 16:30:17

Ibuprofen 

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0770 798 138

Email: office@fortevita.ro

Data expirarii:
2024-11-30

- Transport gratuit pentru comenzi ce depasesc 199 lei.

- Peste 90% din comenzile noastre sunt predate curierului in 24 ore pentru a fi livrate in toata tara.

- Rezervarile in farmacie NU implica acelasi pret ca in site.

- Nu percepem taxe suplimentare pe Km si Kg.

- Imaginile prezentate pot suferi modificari de la producatori, produsele livrate pot avea mici diferente fata de produsele actualizate.

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacii putand varia! Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati formularul conform legii si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Adagin Forte 400 mg, 10 Comprimate Filmate

Indicații- Pentru a calma durerile ușoare până la moderate, cum sunt durerea de cap, incluzând migrena, durerea de dinți, durerea menstruală și a reduce febra.

Compoziție- Substanța activă este ibuprofen. Fiecare comprimat filmat conține ibuprofen 200 mg. Ibuprofenul face parte din grupa medicamentelor denumite AINS (medicamente antiinflamatoare nesteroidiene) care acționează reducând durerea, inflamația și febra.

Mod de administrare Adagin 400 mg x 10 Comprimate Filmate Luați întotdeauna Adagin exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră sau farmacistul, dacă nu sunteți sigur.Reacțiile adverse pot fi reduse la minimum prin utilizarea celei mai scurte perioade necesare controlării simptomelor. Nu luați Adagin mai mult de 7 zile fără recomandarea medicului.

Durere ușoară până la moderată și febră : Adulți și adolescenți cu vârsta peste 12 ani (≥40 kg): 1-2 comprimate administrate într-o priză unică sau de 3-4 ori pe zi la intervale de 4 până la 6 ore. În migrenă, dozajul trebuie să fie: 2 comprimate administrate într-o priză unică, dacă este necesar 2 comprimate la intervale de 4 până la 6 ore. Doza maximă zilnică nu trebuie să depășească 6 comprimate (1200 mg).

Durere menstruală - Adulți și adolescenți cu vârsta peste 12 ani: 1-2 comprimate de 1-3 ori pe zi, la nevoie. Doza maximă zilnică nu trebuie să depășească 6 comprimate (1200 mg).

Comprimatul trebuie înghițit cu un pahar de apă în timpul mesei sau după masă. Pentru a fi mai ușor de înghițit sau pentru ajustarea dozei, comprimatele pot fi divizate în două părți egale. Dacă starea dumneavoastră nu se îmbunătățește în decursul a 7 zile sau dacă se agravează, trebuie să vă prezentați la medic.

Contraindicații - Alergie (hipersensibilitate) la ibuprofen , reacții alergice, cum sunt astm bronșic, secreții nazale, erupție trecătoare pe pielecu mâncărime sau umflarea buzelor, a feței, a limbii sau a gâtului după ce ați luat medicamente care conțin acid acetilsalicilic sau alte medicamente pentru durere și inflamație (AINS), ulcer sau sângerare la nivelul stomacului sau intestinului subțire (duoden) legate de utilizarea anterioară a medicamentelor pentru durere și inflamație (AINS) , ulcer sau sângerare la nivelul stomacului sau intestinului subțire (duoden) , probleme ale ficatului, rinichilor sau inimii (incluzând boala cardiacă coronariană) severe , ultimele 3 luni de sarcină , deshidratare semnificativă (determinată de vărsături, diaree sau consumul insuficient de lichide) , orice sângerare activă (inclusiv la nivelul creierului) , afecțiune de origine necunoscută având ca rezultat formarea anormală a celulelor sanguine . Nu se administrează la copii cu vârsta sub 6 ani. Ibuprofenul nu trebuie luat în ultimele 3 luni de sarcină, deorece poate determina la fat tulburări majore la nivelul inimii, plămânilor și rinichilor. Dacă este utilizat la sfârșitul sarcinii, poate determina tendința de sângerare atât la mamă, cât și copil și diminuează puterea contracțiilor uterine întârziind debutul nașterii. Tratamentul în timpul primelor 6 luni de sarcină va fi recomandat numai de către medicul dumneavoastră, dacă este absolut necesar. Ibuprofenul trece în cantități foarte mici în laptele matern și, de obicei, alăptarea nu trebuie întreruptă în timpul tratamentelor de scurtă durată. Cu toate acestea, dacă vi se recomandă un tratament de lungă durată, trebuie luată în considerare întreruperea definitivă a alăptării la sân . În general, ibuprofenul nu are reacții adverse asupra capacității de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Cu toate acestea, întrucât la doze mari, în cazuri individuale, se pot manifesta reacții adverse, cum sunt oboseala, somnolență, vertij (raportate ca frecvente) și tulburări de vedere (raportate ca mai puțin frecvente), capacitatea de conduce vehicule sau de a folosi utilaje ar putea fi afectată. Acest efect este accentuat în cazul consumului concomitent de alcool etilic.Atenționări: A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor.Nu utilizați produsul după data de expirare înscrisă pe cutie. Dată de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.Acest medicament nu necesită condiții speciale de păstrare. Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Întrebați farmacistul cum să eliminați medicamentele care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

Prezentare: 10 comprimate.

Specificatii
CategorieOtc
COD CASW54725002
Impachetare fractiiCOMPR. FILM.
Impachetare intregiNECUNOSCUTA

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Recenzia clienților despre produsul
Adagin Forte 400 mg, 10 Comprimate Filmate

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.