Meniu
Cos de cumparaturi

ACC lamaie si miere 600mg x 10 pulb. pt.sol.orala

ACC lamaie si miere 600mg x 10 pulb. pt.sol.orala
Fara reteta

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

ACC lamaie si miere 600mg x 10 pulb. pt.sol.orala
34,20 Lei
Fără TVA: 31,38 Lei
Produs actualizat la data:
2022-05-21 11:30:05

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0770 798 138

Emal: office@fortevita.ro

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacii putand varia! Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

ACC lamaie si miere 600mg x 10 pulb. pt.sol.orala

Proprietăți: Acetilcisteină aparține unei clase de medicamente denumite mucolitice și are proprietăți mucolitice. Substanța este utilizată pentru fluidizarea secrețiilor bronșice excesive sau vâscoase, în afecțiuni respiratorii (bronșită acută, bronșită cronică și reacutizările acesteia, bronsiectazii și mucoviscidoza).

Compoziție: Substanța activă este acetilcisteină. Fiecare plic cu 3 g pulbere conține acetilcisteină 600 mg.

Mod de administrare ACC lamaie si miere 600mg x 10 pulb. pt.sol.oralaLuați ACC lămâie și miere 600 mg după mese. Dizolvați pulberea într-un pahar cu apă fierbinte și beți întregul conținut al paharului, cât de fierbinte puteți. Dacă simptomele dumneavoastră se agravează sau nu se ameliorează după 4-5 zile, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră. În cazul bronșitei cronice și al mucoviscidozei tratamentul trebuie continuat pe o perioadă mai lungă de timp pentru a realiza profilaxia infecției.

Copii cu vârsta sub 2 ani - datorită cantității mari de substanță activă ACC lămâie și miere 600 mg nu trebuie utilizat la copiii cu vârsta sub 2 ani. Copii cu vârsta sub 14 ani - datorită cantității mari de substanță activă ACC lămâie și miere 600 mg nu trebuie utilizat la copiii sub 14 ani. Se recomandă folosirea formelor farmaceutice adecvate vârstei. Adulți și adolescenți peste 14 ani - 1 plic o dată pe zi (echivalent cu 600 mg acetilcisteină).

Atenționări și precauții: Nu utilizați ACC lămâie și miere dacă sunteți alergic la acetilcisteină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. Dacă suferiți de astm bronșic trebuie să vă anunțați medicul înainte de a utiliza acest medicament. Dacă ați avut o boală ulceroasă. Dacă aveți dureri de stomac după ce luați acest medicament, trebuie să întrerupeți utilizarea lui și să vă adresați medicului. Apariția reacțiilor severe ale pielii cum sunt sindromul Stevens-Johnson și sindromul Lyell s-au raportat foarte rar în asociere cu acetilcisteină. Dacă apar modificări cutanate sau mucoase noi, trebuie să vă adresați fără întârziere unui medic și administrarea acetilcisteinei trebuie întreruptă.

Prezentare: 10 plicuri

Specificatii
Categorie Otc
COD CAS W61309002
Impachetare fractii PULB. PT. SOL. ORALA
Impachetare intregi NECUNOSCUTA

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
ACC lamaie si miere 600mg x 10 pulb. pt.sol.orala

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.