„Sanatatea incepe din colon” sustin specialistii

Forte Vita la majorat!
noiembrie 7, 2017
Iepurasii in Farmaciile Forte Vita
noiembrie 7, 2017

Constipatie, balonarea, insomnia, starea generala proasta, celulita, acneea sunt semnale care ne arata faptul ca avem un corp intoxicat,organismul fiind bombardat de toxine.

”Sanatatea incepe din colon ” sustin specialistii. Suntem construiti sa ne aparam singuri prin mecanisme naturale de detoxifiere: colonul, plamanii, rinichii, ficatul, pielea insa de multe ori datorita mediului mult prea poluat riscam sa ne intoxicam fara sa ne dam seama. De aceea, in aceste vremuri trebuie sa ne sustinem sistemul de detoxifiere.

Sunteti curat pe dinauntru?

Intotdeauna alocam atentie igienei exterioare: indepartam impuritatile dupa spalare, de pe corp, de pe dinti sau de pe par, dar oare suntem curati si in interior?

Cu ajutorul unui produs 100% natural, din plante de cea mai buna calitate destinat detoxifierii intestinale. Datorita actiunii fibrelor care, in combinatie cu lichide, ii maresc volumul si curata cu delicatete toxinele si resturile din pliurile tubului digestiv, Colon Help contribuie la reglarea tranzitului intenstinal, reduce senzatia de foame fiind de ajutor in curele de slabire, ajuta la mentinerea nivelului natural de colesterol si trigliceride din sange, ajuta la mentinerea unei flore intestinale sanatoase, contribuind astfel la sanatatea sistemului imunitar .

Acest produs il puteti gasi in farmaciile Forte Vita, lant de farmacii in Arges, la un pret special. Va asteptam la noi!