Intarirea sistemului imunitar al bebelusului

Noile reglementari in eliberarea retetelor compensate
noiembrie 7, 2017
Protectia solara pentru bebelusi
noiembrie 10, 2017

Sistemul imunitar la copii nu este dezvoltat total pana ce acesta ajunge la varsta de 6 ani. In acest timp, viitoarele mamici transporta aniticorpii (imunoglobulina) prin placenta la fetus.
Acesti anticorpi au un rol esential asupra sistemului imunitar al copilului.
Imunoglobulina G este singurul anticorp care traverseaza placenta ajungand la fetus in timpul perioadei de sarcina. Imunoglobulina G este cel mai mic si mai abundent anticorp din organism, ajungand la un procent de 80% din toți anticorpii din organism. Acest anticorp este prezent in toate fluidele din organism si este considerat cel mai important anticorp in lupta impotriva bacteriilor si infectiilor virale.
Imediat dupa nastere, nou nascutul are nivelul maxim de anticorpi din organism. Bebelusii care sunt alaptati natural continua sa fie imunizati prin laptele primit de la mama. Laptele mamelor contine 5 tipuri de anticorpi care includ imunoglobulina A, imunoglobulina D, imunoglobulina E și imunoglobulina M . Aceasta imunizare se numeste ”imunizare pasiva” deoarece bebelusul preia de la mama anticorpii. Acestea amelioreaza riscul ca bebelusul sa faca infectii.
In următoarele luni anticorpii care trec de la mama la bebelus scad, iar sistemul imunitar incepe sa produca singur anticorpii necesari. In aceasta trecere bebelusul va suferi cel mai scazut punct al imunitatii sale deoarece organismul incepe sa-si dezvolte singur anticorpii.
In sprijinul mamicilor si al bebelusilor venim cu un ajutor 100% natural Child Life de la SECOM care se poate administra de la 6 luni de viata. Acest supliment intareste sistemul imunitar cand acesta are cea mai mare nevoie. Il puteți gasi In farmaciile Forte Vita la un pret special. Va asteptam in farmaciile noastre!