Forte Vita la majorat!

VIVAT,din grija pentru familie!!!!!
noiembrie 7, 2017
„Sanatatea incepe din colon” sustin specialistii
noiembrie 7, 2017

De curand am serbat intr-un cadru restrans un eveniment special care a marcat momentul maturizarii conceptului de retea al farmaciilor Forte Vita. Dincolo de simbolistica trecerii a 18 ani de la crearea primei unitati de profil trebuie sa remarcam aportul adus comunitatii urbane si locale careia ne-am dedicat inca de la inceput. Faptul ca dupa atatia ani ramanem printre putinele retele de farmacii neinglobate intr-o multinationala se datoreaza in primul rand clientilor si furnizorilor nostri care au apreciat calitatea serviciilor si bonitatea pe care le-am oferit-o de fiecare data. Forte Vita Farm acopera municipiul Pitesti cu patru unitati, orasul Mioveni cu o unitate si mai detine in zona rurala alte cateva care s-au dovedit extrem de utile pentru comunitatile de acolo. Gama larga de medicamente, programul prelungit si profesionalismul celor care deservesc reteaua noastra de farmacii a impus un standard de calitate apreciat in randul clientilor nostri. De mai multa vreme ne-am gandit ca trebuie sa rasplatim consecventa si increderea pe care acestia ne-au dovedit-o trecand la un sistem de reduceri promotionale, lunare pentru un numar important de produse farmaceutice de larga necesitate.

Serbarea maturitatii Forte Vita mai inseamna si trecerea la o noua generatie de farmacisti care duce mai departe munca celor care au initiat acest proiect de suflet. Tinerii care s-au alaturat echipei noastre au energia, mentalitatea si caracterul special al celor care promit profesionalismul in aceasta meserie nobila si atat de rara pe piata muncii. Ca o promisiune de onoare facuta absolventilor de farmacie, indiferent de nivelul profesional, le intarim aici cu ocazia acestui superb eveniment ca pot incerca sa se alature echipei noastre daca vad in aceasta profesie un motiv de a investi in propriul viitor.

Multumim pe aceasta cale clientilor care ne cunosc de atatia ani, partenerilor de afeceri si nu in ultimul rand acelora care ne-au recomandat cu atata caldura.

no images were found