Despre noi

farmacie pitesti

FORTE VITA FARM – Farmacia pentru sanatate FORTE!

Forte Vita Farm, o afacere de familie pornită în urmă cu 20 de ania devenit un puternic lanț de farmacii, având în prezent 12 unutăți, din care 5 sunt amplasate în Pitești, una în Mioveni iar restul în mediul rural. Demarat în anul 1997 de către farm. Cristiana Ungureanu proiectul Forte Vita Farm a reușit să reziste și sî dezvolte, în ciuda faptului că piața farmaceutică este puternic dominată de rețele mamut. Brandul și afacerea din ce în ce mai complexă a fost preluată într-un schimb natural de generații, de Dan Ungureanu, manager tânăr care a ales, de asemenea, să se specializeze tot în Farmacie.

ECHIPA Forte Vita Farm deție astăzi o echipă permanentă de 40 de farmaciști și asistenți specializați, pentru stabilitatea cărora conducerea societății și-a asumat o politică de resurse umane complexă, care include dincolo de salariu și facilități de cazare. "Este foarte greu să găsești farmaciști și asistenți de specialitate în Argeș, drept pentru care noi am căutat cea mai bună soluție pentru a îi determina să ne aleagă pe noi, și nu alte lanțuri", explică farmacist Dan Ungureanu abordarea Forte Vita Farm în materie de personal.

EXTINDERE După ce, vreme de peste 15 ani, Forte Vita Farm a însemnat o singură unitate farmaceutică în Pitești și trei în rural, anul 2013 avea să marcheze începutul unei ample campanii de extindere, în care a fost avută în vedere, cu precădere, zona urbană a județului. În momentul în care - proaspăt absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie București - tânărul farmacist Dan Ungureanu s-a alăturat mamei sale ăn proiectul de business Forte Vita Farm, societatea a demarat un plan amplu de extindere care azi, la 4 ani diferență, conturează un lanț puternic și stabil de farmacii. Un plan bazat pe experiența acumulată, pe inițiativă și viziune, pe încrederea în potențialul pieței și pe deschiderea sistemului bancar în a finanța un astfel de proiect. "Afacerea în sine a prezentat garanții pentru bancă, iar noi, ca antreprenori, am prezentat seriozitate, astfel încât oferta a fost una generoasă. Am stabilit că acela era momentul să ne extindem", povestește farmacistul Dan Ungureanu traseul unei afaceri de succes.

VIZIUNE Tînărul crede că, pentru areuși în orice business, o condiție de bază o reprezintă specializarea în profesia în care investești. "Activitatea farmaceutică este mult diferită de orice activitate economică, pentru că ea se adresează persoanelor aflate în suferință. Înainte de a vinde unui pacient ai datoria să îl consiliezi. Nu îi poți recomanda orice medicament fără să-i înțelegi afecțiunea. Cel puțin, aceasta este politica care se aplică cu responsabilitate la nivelul farmaciilor Forte Vita Farm. Pacientul trebuie să aibă încredere în tine, să se poată baza pe cunoștințele tale, să se întoarcă în farmacie mulîumit de calitatea recomandărilor pe care i le-ai oferit', descrie tânărul manager al farmaciilor Forte Vita Farm viziunea companiei sale despre relația cu pacienții. Lanțul de farmacii s-a dezvoltat și continuă să se dezvolte bazîndu-se pe o serie de valori și obiective sănătoase în orice afacere: profesionalism, seriozitate și disponibilitatea de a mulțumii toate persoanele care îi trec pragul.